Metal Çatılar İçin İdeal Çözüm

Metal Çatılar İçin İdeal Çözüm

0 out of 5

Çatı uzmanlarının tüm havalandırmalı ve havalandırmasız eğimli çatılar için önerdiği DELTA-TRELA, difuzyona açık, elastik ve ses yalıtımlı ideal bir ayırma tabakasıdır. Rüzgar geçirmeyecek şekilde hızla döşenmesini sağlayan kendinden yapışkanlı kenar ile DELTA-TRELA PLUS olarak da temin edilebilir.

8 mm yüksekliğinde kabarcıklı yapı yastığı, metal çatı ve drenaj tabakası arasındaki mesafeyi korur. Çatı üstünde oluşan nemi kanalize eder. Yağmur ve dolunun çarpma gürültüsünü 15dB’ye kadar izole eder (Brüksel Bilimsel ve Teknik İnşaat Merkezi tarafından test edilip onaylanmıştır). Kabarcık yapısının yoğunluğu sayesinde ısı oynamalarında çatı kaplamasının sorunsuz bir şekilde genleşmesini sağlar.

DELTA-VENT S’e ek olarak üç katlı difüzyona açık, PP-koruyucu muflondan üretilmiş ön örtü

Saçağa paralel olarak döşenir.Kabarcıklı yapı daima yukarı bakmalıdır.

Sonraki örtüyü düze kenar bölgesi üzerine yerleştirin. Bu sayede suyun oluğa akması sağlanacaktır. Üzerine bastırılabilen kabarcıklı yapı yastığı sayesinde çatı örtüsünün sabitlenmesi için standat yapışkanlar ve standart çiviler kullanılabilir.

Açıklama

Çatı uzmanlarının metal kaplamalı havalandırmalı ve havalandırmasız tüm eğimli çatılar ve metal cepheler için önerdiği DELTA-TRELA, korozyona ve neme karşı mükemmel koruma sağlayan difüzyona açık, elastik ve ses yalıtımlı ayırma katmanı görevi gören çatı örtüsüdür. Entegre kendinden yapışkanlı kenar ile DELTA-TRELA PLUS olarak da temin edilebilir.

DELTA-TRELA / DELTA-TRELA PLUS, 8 mm yüksekliğinde, elyaf kabarcıklı yapı yastığına sahip taşıyıcı bir örtü içerir. Çatı örtüsünün alt tarafında sürekli bir hava akışı sağlar. Çatı üzerinde oluşan nemi kanalize eder. Yağmur ve dolunun çarpma gürültüsünü 15 db’ye kadar izole eder (Brüksel Bilimsel ve Teknik İnşaat Merkezi tarafından test edilip onaylanmıştır).

Bu ürünü sepete eklediniz: